2025

Vezi programul Festivalului - ediția 2025!

Concursul gastronomic ediția 2025

Ediția a treia a Concursului Gastronomic cu premii a adunat numeroși participanți, care au urmărit cu entuziasm competiția gospodinelor din comunitatea locală.

O noutate a ediției din 2025 a fost desfășurarea probelor pe două zile distincte – joi pentru Fel principal și duminică pentru Desert. Concursul a fost, fără îndoială, unul dintre momentele-cheie ale Festivalului.

Concursul gastronomic din 2025 și-a celebrat câștigătorii cu aplauze și emoție!
La proba Fel principal, trofeul a fost cucerit de Ana Maria Balster (locul 1), urmată de Bianca Maurer (locul 2) și Mariana Magdău (locul 3).
Secțiunea Desert a reconfirmat maeștrii dulciurilor: Dani Dorin Alin (locul 1) și Ana Maria Balster (locul 2) și-au păstrat pozițiile fruntașe din anul precedent, iar Mariana Magdău a completat podiumul cu un binemeritat loc 3.
Felicitări tuturor pentru gust, pasiune și prezentare impecabilă!

Concursul s-a încheiat cu o degustare savuroasă, în care spectatorii au fost răsfățați cu bunătățile pregătite de concurenți.

Ți-a plăcut? Vino și la anul!

Fie că ești campion la sarmale sau degustător profesionist de prăjituri, Concursul Gastronomic „Bucatele Omului Verde din Richiș” te așteaptă și în 2026! Pune-ți șorțul sau pregătește-ți pofta – ne întrecem din nou în gusturi și zâmbete. N-ai fost anul ăsta? Cu atât mai mult trebuie să vii! Ne vedem anul viitor – cu aplauze, premii și bucate de neuitat!